Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@01:48:51 GMT

بررسی قیمت کتاب کمک درسی در ۵ سال گذشته!

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۲۰۳۹

بررسی قیمت کتاب کمک درسی در ۵ سال گذشته!

چرا قیمت کتاب کمک درسی در سال های اخیر افزایش یافته است؟

این روزها شاید خرید کتاب کمک درسی به نظر گران باشد اما چرا کتاب کمک درسی و آموزشی، گران است؟ بدون شک کاغذ یکی از مهمترین مواردی است که جامعه بشری اختراع کرده است زیرا به پیشرفتهای بعدی تکنولوژی کمک قابل توجهی می کند. در فرآیند تولید کاغذ ، درختان مهمترین ماده اولیه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخمین زده می شود که 24 درخت برای تولید 1 تن کاغذ استفاده می شود. برای درک بهتر گران بودن کتاب های کم درسی بهتر است از ابتدا به داستان تولید کاغذ و کتاب نگاه کنیم همان طور که می دانید کاغذ قسمت مهمی در زندگی روزمره ماست. ما از آن برای برقراری ارتباط ، تولید کتاب کمک درسی و آموزشی استفاده می کنیم.

ما هر ساله بیش از 150 میلیون درخت را در مزارع خود می کاریم قبل از اینکه به کارخانه منتقل شوند تا به کاغذ تبدیل شوند. ساخت کاغذ فرآیندهای مختلفی را طی می کند. شواهد تاریخی نشان می دهد که چینی ها اولین جامعه ای بودند که روشی را برای ساخت کاغذ ابداع کردند. باستان شناسان اظهار داشتند که قدیمی ترین کاغذهای جمع آوری شده مربوط به چین مربوط به قرن 2 قبل از میلاد بوده است. گرچه روند ساخت کاغذ ریشه در چینی ها دارد ، اما توسط جوامع اسلامی که با استفاده از ماشین آلات به تولید مقادیر زیادی کاغذ روبرو شدند ، اصلاح شد. امروزه چین و ایالات متحده بزرگترین تولیدکنندگان کاغذ در جهان هستند.

روند تولید کاغذ از آنجا که به آلودگی کمک می کند ، مورد انتقاد گسترده محیط بانان قرار گرفته است. کاغذ سازی بر روی محیط تأثیر می گذارد زیرا درختان را از بین می برد. طبق داده های ارزیابی جهانی منابع جنگل ، روزانه تقریباً 80،000 تا 160،000 درخت در سراسر جهان قطع می شوند که درصد قابل توجهی در صنعت کاغذ سازی استفاده می شود. تأثیر عمده جنگل زدایی مداوم تغییر در الگوهای آب و هوایی جهانی است. صنعت تولید کاغذ به غیر از جنگل زدایی ، به آلودگی هوا نیز کمک می کند. داده ها نشان می دهد که تولید 1 تن کاغذ نزدیک به 20000 گالن آب را آلوده می کند.

شاید الان بهتر بتوان قیمت بالای کتاب کمک درسی را دریافت با توجه به سختی هایی که برای تولید کاغذ طی می شود همین طور آسیب هایی که به محیط زیست وارد می شود شاید بیشتر از قبل قدر کاغذ و کتاب ها را بدانیم! البته که بخش اصلی بالا بودن قیمت ها حجم کاغذ استفاده شده در کتاب کمک درسی است اما محتویات آموزشی و مطالب گردآوری شده توسط طراحان کتاب هم شامل هزینه هایی است که باید پرداخت گردد و این هزینه ها برای هر انتشارات متفاوت خواهد بود.

وقتی زمان خرید کتاب های کمک درسی فرا رسیده است ، برای قیمت ارزان ، انتخاب عالی و راحتی آنلاین ، زودر را انتخاب کنید. شاید این روزها یافتن یک وب سایت که به صورت تخصصی فقط برای خرید کتاب کمک درسی از هر انتشاراتی که شما می خواهید از آن کتاب بخرید نداشته باشیم اما این مژده را به شما دانش آموزان و دانشجویان می دهیم که با جستجوی زودر می توانید از این وب سایت بهره مند شوید و از مزایای دیگر آن هم استفاده کنید. یکی از مهم ترین اهداف زودر ارسال سریع و به موقع محصولات به دست شماست اگر زمان کافی برای خرید کتاب کمک درسی ندارید حتما به زودر مراجعه نمایید.

شاید بهتره قبل از خرید اینترنتی ابتدا به بررسی فاکتورهایی که برایتان حائز اهمیت است بپردازید به هنگام خرید کتاب کمک درسی بدون داشتن اطلاعات کافی قبل از خرید با مراجعه به سایت های مختلف ابتدا تلاش می کنید تا انتخاب خوبی داشته باشید.

پربیننده ترین توصیه مهم به فرهنگیان در آستانه بازنشستگی جزییات پذیرش رشته های جدید در دانشگاه فرهنگیان سرنوشت تعطیلی دو هفته‌ ای کشور چه شد؟ کمبود ۱۹۷ هزار نیرو در آموزش و پرورش دستور فوری فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کتاب کتاب آموزشی کتاب کمک درسی خرید کتاب کمک درسی تولید کاغذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۲۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سید علی طاهری اطاق‌سرا اظهار داشت: یکی از شرکت‌های بزرگ کشور برنج‌های در انبار مانده کشاورزان را در دو ماه گذشته خرید و این اتفاق به افزایش قیمت برنج ایرانی انجامید.

بیشتر بخوانید: قیمت جدید برنج اعلام شد

وی از افزایش قیمت برنج ایرانی خبر داد و گفت: اوایل اسفند سال گذشته قیمت برنج ایرانی سیر افزایشی پیدا کرد و به طور مثال قیمت نوع طارم آن به طور تدریجی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در هر کیلو نیز بالا رفت؛ این سیر افزایشی قیمت تا پس از تعطیلات عید و ۱۰ روز گذشته هم ادامه داشت، اما از حدود ۱۰ روز پیش تاکنون قیمت‌ها تثبیت شده و تغییری نداشته است.

وی افزود: در پی این افزایش قیمت برنج طارم از حدود ۶۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تا ۹۰ هزار تومان در هر کیلو تغییر یافت البته این قیمتی است که از کشاورزی خرید می‌شود و برنج طارم بسته‌بندی شده که به دست مصرف‌کننده نهایی در سراسر کشور می‌رسد ۱۱۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است.

طاهری ادامه داد: دلیل افزایش قیمت این است که یکی از شرکت‌های بزرگ کشور حجم زیاد برنجی که در سال گذشته به دلیل مازاد برنج در بازار در انبارها مانده بود را از کشاورزان خرید و در طول ۱۰ تا ۱۵ روز کاری هم پول برنج خریداری شده را پرداخت کرد، در نتیجه این افزایش تقاضا برای برنج قیمت آن چنان که شرح داده شد، افزایش یافت.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل اظهار کرد: این شرکت در نشستی که با یکی از وزارتخانه‌ها داشت بر سر خرید برنج‌های انبار شده به توافق رسید و در ابتدای امر و اوایل اسفند برنج را با قیمت ۶۸ هزار تومان تا ۷۰ هزار تومان در هر کیلو از کشاورزان می‌خرید، اما هر قدر خرید این شرکت ادامه پیدا می‌کرد قیمت کشاورزان برای برنج بالاتر می‌رفت و تا ۹۵ هزار تومان در هر کیلو هم پیش رفت تا اینکه سرانجام خرید آن ۱۰ روز پیش متوقف شد.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر خرید این شرکت از برنج‌کاران مازندرانی بود، اما از گیلانی‌ها هم خرید کرد.

گرانی برنج در پی افزایش نرخ دلار

طاهری افزایش نرخ ارز را هم بر افزایش قیمت برنج ایرانی موثر دانست و گفت: افزایش اخیر قیمت ارز که به گران شدن برنج‌های وارداتی انجامید نیز در افزایش تقاضا برای برنج ایرانی و بالا رفتن قیمت آن تاثیر داشت. با افزایش نرخ ارز قیمت برنج‌های خارجی ۱۰ هزار تومان تا ۱۵ هزار تومان بالا رفت.

وی افزود: با این حال حدود ۲۵ درصد کشت پارسال هنوز فروخته نشده و در انبارها مانده که البته این بخش متعلق به تاجران است نه کشاورزان.

رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل پیش‌بینی کرد که در فصل برداشت برنج امسال قیمت‌ها مانند سال گذشته سرکوب نشود و توضیح داد: با این حال متاسفانه قیمت کشت برنج از ۴۰ میلیون تومان در هر هکتار در سال ۱۴۰۲ به ۵۰ میلیون تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: قیمت مطلوب برنج‌کار برای هر کیلو برنج با وجود هزینه‌ای که باید برای کشت برنج خرج شود رقمی حدود ۱۲۰ هزار تومان در هر کیلو است، اما برای این قیمت تقاضایی وجود ندارد در نتیجه برنج‌کار مجبور است از سود خود کم کند تا بازار را از دست ندهد به نظر می‌رسد امسال برنج از برنج‌کار با قیمتی بین ۸۵ تا ۹۵ هزار تومان خریداری شود.

طاهری از وضعیت خوب ذخایر آبی خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان برداشت همین وضعیت برقرار باشد و مشکل تامین آب نداشته باشیم.

وی در نهایت برآورد کرد که محصول برنج امسال از شالیزارهای مازندران به بیش‌تر از یک میلیون تن برسد.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228858 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!